Fortsätt till huvudinnehåll

Nallar

Min lilla mamma fyller år om en vecka (samma dag som maken), och önskade sig en liten nalle att hänga i nyckelbandet. Jag tror inte mamma hittat hit ännu, så det känns riskfritt att lägga ut bild på resultatet. Mamma har alltid älskat rosa, så naturligtvis ska hon ha en rosa nalle! Mönstret jag utgått från, och använt till massor av nallar, är ett engelskt mönster som jag fått genom Yahoo-gruppen Thread animals.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krokodil-virkning

Nu har jag äntligen testat crocodile-virkning (Vad kan det heta på svenska? Måste kolla upp det!) Man får kolla ordentligt och försöka lyssna och förstå hur han gör, allt är ju såklart på engelska. Ska se om jag hittar nån ännu bättre video.

Laptopfodral

7or och 8or på Veingeskolan har fått en-till-en-datorer. Som en naturlig följd letades det mönster på Laptopfodral, och det här mönstret hittade en elev.

Sy ett eget laptopfodral

Sytt direkt efter beskrivningen:


Jag har testat att sy upp det, blir ganska tight, men det beror ju helt på hur man vill använda sitt fodral, hur man vill ha det. Rätt tjockt att sy genom alla lager, som i beskrivningen, så jag ska låta eleverna vändsy istället, så får vi se om det blir lättare. Nu är första eleven färdig med vändsytt fodral och så här blev det:Fasta maskor för vänsterhänta

På engelska, men tydlig!