Fortsätt till huvudinnehåll

Stickgrafitti

En trött tisdagsmorgon är det härligt att veta att man ska till skolan och möta en underbar "elevensval"-grupp som stickar för glatta livet. Vi ska klä in en stolpe i centralhallen. Olivia är redan färdig, så hon virkar på sitt kuddfodral istället. SÅ mysigt att börja dagen med en stick- och virkstund med lite småprat.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krokodil-virkning

Nu har jag äntligen testat crocodile-virkning (Vad kan det heta på svenska? Måste kolla upp det!) Man får kolla ordentligt och försöka lyssna och förstå hur han gör, allt är ju såklart på engelska. Ska se om jag hittar nån ännu bättre video.

Laptopfodral

7or och 8or på Veingeskolan har fått en-till-en-datorer. Som en naturlig följd letades det mönster på Laptopfodral, och det här mönstret hittade en elev.

Sy ett eget laptopfodral

Sytt direkt efter beskrivningen:


Jag har testat att sy upp det, blir ganska tight, men det beror ju helt på hur man vill använda sitt fodral, hur man vill ha det. Rätt tjockt att sy genom alla lager, som i beskrivningen, så jag ska låta eleverna vändsy istället, så får vi se om det blir lättare. Nu är första eleven färdig med vändsytt fodral och så här blev det:



Fasta maskor för vänsterhänta

På engelska, men tydlig!