onsdag 26 juni 2013

Sommarlov!

Äntligen är det sommarlov o ledigt. Har varit en lång vårterminen, but then again, känns det inte alltid så? Ändå var det svårt att lägga ner o sluta förra veckan. I tankarna håller jag på att förbereda inför hösten. Ännu fler klasser blir det för mig, då jag går upp i tid o ska jobba 100%. Ny textillärarkollega blir det oxå. Och ny 7a med Leif, som jag haft klass med innan, och Lotta Persson som är ny samarbetspartner. Kul! Känns dubbelt kul med ny sjua just nu, då de är jämngamla med min äldsta dotter. Känner ganska många föräldrar och elever redan.
Men visst är det skönt att vara ledig! Vi vrider på dygnet, hela familjen, så det är uppe sent och vakna sent. Härligt! Försöker bry mig så lite om klockan som möjligt, men det är svårt, iallafall när man har tandläkarbesök o sånt...


Jag beställde karbinhakar på e-bay för ett tag sen. Mina hade tagit slut, och jag tyckte det var extremt dyrt på ett svenskt pysselföretag, 10 stycken för 150 kr, så därför beställde jag från tre olika ställen, lite olika former, från Hong Kong allihop, betalade säkert inte mer än typ 2 kr stycket. Ugglorna hänger med fortfarande, bara måste göra en lite då och då. (Ska du söka på e-bay så heter karbinhake swivel clasp på engelska. ;) Hade svårt att hitta först!)
Nån som vill köpa en uggla? Jag behöver dra in lite pengar till mitt garnkonto!!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar