Fortsätt till huvudinnehåll

Äntligen färdig!

Beställde garnet i somras, men det har gått långsamt, långsamt... Så fick jag lite tid och lust på jullovet, så nu är det äntligen färdigt. Underbart vackert garn, Drops delight. Mönster är också det från Drops. Mönster till vantarna här.


Ibland, i perioder, infinner sig inte riktigt lusten att virka eller sticka. Den gångna hösten har det varit just så, ingen riktig lust och inget kli i fingrarna på kvällarna. Vi får se om det blir mer av den varan nu. Har fått möss-beställning av maken och dottern och håller på med ett par sockor. Har massor av garn från i somras då vi var i Riga, till både vantar, sockor och sjal eller tröja. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krokodil-virkning

Nu har jag äntligen testat crocodile-virkning (Vad kan det heta på svenska? Måste kolla upp det!) Man får kolla ordentligt och försöka lyssna och förstå hur han gör, allt är ju såklart på engelska. Ska se om jag hittar nån ännu bättre video.

Laptopfodral

7or och 8or på Veingeskolan har fått en-till-en-datorer. Som en naturlig följd letades det mönster på Laptopfodral, och det här mönstret hittade en elev.

Sy ett eget laptopfodral

Sytt direkt efter beskrivningen:


Jag har testat att sy upp det, blir ganska tight, men det beror ju helt på hur man vill använda sitt fodral, hur man vill ha det. Rätt tjockt att sy genom alla lager, som i beskrivningen, så jag ska låta eleverna vändsy istället, så får vi se om det blir lättare. Nu är första eleven färdig med vändsytt fodral och så här blev det:Virkat hjärta

Världens lättaste hjärta att virka hittar du HÄR! Cornflower blue heter bloggen som visserligen är på engelska, men det löser man rätt lätt genom att titta på bilderna. Och har man virkat ett blir det gärna fler!