Fortsätt till huvudinnehåll

Ny fåtölj, nya kuddar

Så blev det äntligen en ny soffa till Stenstorpsgatan. Tygsoffa, hoppas vi kan klara av det... Men kuddarna
är i alla fall avtagbara o tvättbara. Furniturebox beställde vi på. Sen blev det en tripp till Ikea och inköp av VÄRLDENS finaste o skönaste öronlappsfåtölj. En sån har jag önskat mig så länge jag kan minnas, att sitta o läsa eller virka i. Finns dessutom nu i den här underbara mörkt oranga färgen. Favoritställe!!! Fick botanisera bland Ikeas tyger också o sydde nya kuddfodral. Är riktigt nöjd! Tänk vad glad man kan bli av lite färg!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krokodil-virkning

Nu har jag äntligen testat crocodile-virkning (Vad kan det heta på svenska? Måste kolla upp det!) Man får kolla ordentligt och försöka lyssna och förstå hur han gör, allt är ju såklart på engelska. Ska se om jag hittar nån ännu bättre video.

Laptopfodral

7or och 8or på Veingeskolan har fått en-till-en-datorer. Som en naturlig följd letades det mönster på Laptopfodral, och det här mönstret hittade en elev.

Sy ett eget laptopfodral

Sytt direkt efter beskrivningen:


Jag har testat att sy upp det, blir ganska tight, men det beror ju helt på hur man vill använda sitt fodral, hur man vill ha det. Rätt tjockt att sy genom alla lager, som i beskrivningen, så jag ska låta eleverna vändsy istället, så får vi se om det blir lättare. Nu är första eleven färdig med vändsytt fodral och så här blev det:Virkat hjärta

Världens lättaste hjärta att virka hittar du HÄR! Cornflower blue heter bloggen som visserligen är på engelska, men det löser man rätt lätt genom att titta på bilderna. Och har man virkat ett blir det gärna fler!