torsdag 25 september 2014

Kul med jeans

Skulle bara visa lite olika grejer man kan göra av jeans för mina 8or som håller på med jeanstema. Men så går jag igång på det själv! Det är så himla kul att sitta och leka sig fram till, och testa olika grejer. Väskan till vänster skulle egentligen bli en jeanskruka den också, men så såg jag att det ju kunde bli en väska istället. Ska bli ett virkat band, ovandelen är locket också. Den till höger var inte färdig på bilden, den blev lite hög och smal, så jag klippte bort linningen, fodrade och sydde ett axelband, får lägga ut en ny bild!
Det här har jag sett nånstans, nångång en bild på, bokmärken av jeanstyg. Världens lättaste! Kanske kunde sälja för att få in lite pengar till Ssenyange?

Och här är "jeansburkarna" eller "jeanskrukorna som jag skulle sy! Jättekul och lätt att göra även dessa! De höga, lite smalare var perfekta att stoppa en avklippt pet-flaska i, för lite stadga och skydd. Då hade man tom kunnat plantera i den. Fungerar perfekt som pennställ eller bara för blandade småsaker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar