Fortsätt till huvudinnehåll

Till Britt-Marie

Laholmsbutiken, Kuligt, har lite utförsäljning på tex det här garnet, ull-Alpacka, underbart mjukt och varmt. Har gjort en sjal och handledsvärmare i det tidigare.Nu blev det en axelvärmare, och jag vet inte varför, men jag tänkte på min kollega när jag virkade den, hon brukar frysa och passar bra i den här färgen, så det blev en present till henne! (Idag fick jag en blomcheck!!! TACK Britt-Marie!)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Krokodil-virkning

Nu har jag äntligen testat crocodile-virkning (Vad kan det heta på svenska? Måste kolla upp det!) Man får kolla ordentligt och försöka lyssna och förstå hur han gör, allt är ju såklart på engelska. Ska se om jag hittar nån ännu bättre video.

Laptopfodral

7or och 8or på Veingeskolan har fått en-till-en-datorer. Som en naturlig följd letades det mönster på Laptopfodral, och det här mönstret hittade en elev.

Sy ett eget laptopfodral

Sytt direkt efter beskrivningen:


Jag har testat att sy upp det, blir ganska tight, men det beror ju helt på hur man vill använda sitt fodral, hur man vill ha det. Rätt tjockt att sy genom alla lager, som i beskrivningen, så jag ska låta eleverna vändsy istället, så får vi se om det blir lättare. Nu är första eleven färdig med vändsytt fodral och så här blev det:Fasta maskor för vänsterhänta

På engelska, men tydlig!