Fortsätt till huvudinnehåll

Lucky puppy

Köpte ett mönster från "Amigurumi today" till en av mina elever som hittade det och tyckte den var söt. Riktigt söta amigurumis kan man hitta på deras sida, men de kostar en liten slant och de är på engelska. Garnet hittade jag, som jag brukar, i mitt garnlager. Det är ett alpackagarn jag köpte för flera år sen, på en utförsäljning. Gick åt ungefär 75g.
Här har vi två sötnosar:

Hunden är sonens 5 månader gamla valp, en "shipoo" (Schitzu-pudel) som lystar till namnet "Lycka" (när hon känner för det...). Hon är lite valpig och lite busig, men så otroligt söt, så hon kommer undan med det mesta!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krokodil-virkning

Nu har jag äntligen testat crocodile-virkning (Vad kan det heta på svenska? Måste kolla upp det!) Man får kolla ordentligt och försöka lyssna och förstå hur han gör, allt är ju såklart på engelska. Ska se om jag hittar nån ännu bättre video.

Laptopfodral

7or och 8or på Veingeskolan har fått en-till-en-datorer. Som en naturlig följd letades det mönster på Laptopfodral, och det här mönstret hittade en elev.

Sy ett eget laptopfodral

Sytt direkt efter beskrivningen:


Jag har testat att sy upp det, blir ganska tight, men det beror ju helt på hur man vill använda sitt fodral, hur man vill ha det. Rätt tjockt att sy genom alla lager, som i beskrivningen, så jag ska låta eleverna vändsy istället, så får vi se om det blir lättare. Nu är första eleven färdig med vändsytt fodral och så här blev det:Fasta maskor för vänsterhänta

På engelska, men tydlig!